Nieuws
 

Vorige jaar hebben we een geweldige aanschaf gedaan met de aanschaf van 2 jonge duiven rechtstreeks uit de  “ Johnny-Boy” van Het fenomeen Geert Munnik uit Noordbroek. Deze "Johnny-Boy" stond toen gekoppeld tegen het kweekfenomeen “ Franske”. Hieruit hadden we in 2009 al direct succes, want een rechtstreeks jong uit  uit "Johnny Boy", de 08- 435 Doffer, won de fiets in de VNCC. Met daarbij enkele kopprijzen.

Ook de inbreng van een zuivere Klakdoffer (Kras 101 van 04) van Coen Betzold heeft voor een geweldig succes gezorgd. ”Mooie Coen” 09-873, werd duifkampioen in de C.C.Enschede. Terwijl zijn nestzusje 09-872 een eerste vloog van ong 9000 duiven.Deze duivin is jammelijk verspeeld. Richard heeft met Coen de afspraak dat beide liefhebbers 4 jongen kunnen spelen op de wedvluchten. Zodat zij samen de vruchten kunnen plukken van deze samenkweek. Duivensport op z’n mooist!!!

Een duivinnetje uit de 1e NPO Chateauroux overwinnaar van Arie van Beek uit IJzendoorn. Zit nu ook op het kweekhok van de  Combinatie.

En als klap op de vuurpijl  mocht Richard kort voor het kweekseizoen 2010 een duivin lenen rechtstreeks uit The Wizard”( Voorheen Billy) van Twan Kolen uit Putten. Deze “Wizard” werd 1e Nationaal Duifkampioen Midfond.!!!!!